10 Nisan 2017 Pazartesi

Kadın


KADIN

Bir kadın seçtiği kıyafetlerle yaptığı kombinler kendisini ifade yöntemlerinden biri oluyor. Moda zevkinizi gardırobunuza dizdiğiniz işe giderken, özel günlerde seçtiğiniz kıyafetler gösterdiği gibi kişiliğinizi de yansıtmaktadır. Kombinlerinize aksesuardan, ayakkabıya; paltodan, iç giyime her bir giyim ürünü ayrı bir anlayış, bir renk katıyor.
Elbiseler; tüm kadınların gardırobunda en çok bulunan kıyafetlerden biridir. Her ortamda şık olurken bir taraftan feminen yönünüzü gösterebileceğiniz yemek davetlerinde, işe giderken, gündüz gezmelerinde, ailece vakit geçirdiğinizde elbise modelleri ile saniyeler içinde kombinler hazırlayıp şık olabilirsiniz. Ofis ve iş yerinde giydiğiniz sade bir elbiseyi, göz alıcı aksesuarlar ile tamamlayıp akşam ve gece kullanabilirsiniz. Uçuşan şallarla, iri çantalarla, platform topuklarla; midi ve uzun elbiselerle son senelerin en gözde trendlerini oluşturabilir kendinize şıklık kazandırabilirsiniz. Gündelik hayatta spor elbiseleri, plaj elbiseleri, kısa kısa veya uzun penye elbise modellerini rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Dolabınızın en önemli ürünleri arasında, pantolon ve etekler vardır. Etekler renk renk ve farklı birçok modeliyle sizlere uyum sağlıyor. Kalem etekler, dizüstü etekler ofis giyimin vazgeçilmezleri oluyor. Düğün davetleri gibi gece davetlerini dantel etekler, şifon etekler gibi abiye tercihlerle süsleyebilirsiniz. Klasik bir şıklığın formülü topuklu ayakkabılarla seçilen etekler oluyor. Eteklerle beraber seçtiğiniz ayakkabılarda kıyafetinizin ne kadar ciddi veya spor olacağını belirtiyor.
Materyalları genellikle kumaş, şifon, keten, kot olan pantolonlar ise modern kadının sürekli kullandığı kıyafetler olarak geniş çeşitle sunuluyor. Ofis giyiminde ceket ve gömleklerle genel olarak keten ve kumaş pantolonlar tercik edilerek klasik bir şıklık yakalanıyor. Kot pantolonlar, borupaça, skinny, boyfriend, dar, bol gibi çeşitli kapılarla üretilmektedir. Son zamanlarda kot pantolonlarda, baskılı, desenli, taşlanmış, güllü, zımbalı, yırtık gibi farklı detaylar beğeninize sunulmaktadır. Gece dışarı çıkarken neredeyse tüm bayanların tercihi kot pantolonlarını şık bluzlar ve stilettolar ile tamamlamaktır.
Gömlekler ve bluzlar dolabınızda bulunan en çok kadın üst giyimidir. Şifon, fantezi, dantelli, pamuklu bluz modelleri geniş yelpaze içinde yer almaktadır. En iyi markalar yeni sezon bluz çeşitleri üretiyor. Kombinlerinizi farklı kumaşlarla geniş renk seçeneği ile bir çok model oluşturmayı bekliyor. Bluzlar ve gömlekler ev, okul, iş, misafirlik gibi bir çok yerde her mevsim tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Ofis giyimin kombinlerinde, ceket içinde spor ortamlarda kazak ve süveterlerin içinde gömlek tercih edilmektedir.
İç giyim ürünlerini kaliteli ve rahat alternatifler arasından seçmeniz çok önemlidir. Böylelikle günlük yaşantınızda kendinizi mükemmel hissedeceksiniz. Takım veya ayrı ayrı satın alabileceğiniz iç giyim ürünlerini sitemizde bulabilirsiniz. Tesettür giyim modası olan kapalı giyim trendleride vardır.
Bayan ayakkabısı ve bayan çantaları ile giyim kombininizi tamamlayabilir, kıyafetinizin tarzında güzel ayrıntılar oluşturabilirsiniz. Ayak rahatlığını ve eşyalarınızı sığdırabileceğiniz çantayı tercih etmeniz gerekir aksi takdirde sadece çok beğendiğinizden dolayı kullandığınız bu ürünler zor durumlarda kalmanıza sebep olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Cnt Ayakkabı

CNT AYAKKABI 2018 Senesi ile beraber yepyeni bir yıla adım atmış olduk. Yeni yılınızda sizinmi ailesi olarak başarılı, sağlıklı, huzurlu...